Využitie finančnej analýzy v riadiacej činnosti manažéra a finančné prostriedky z Európskej únie - Majerník, Milan
Štrukturálne fondy EÚ. Využitie finančnej analýzy pre získanie finančných prostriedkov zo sektorového operačného programu Poľnohospodárstvo a rozvoj vidieka (SOP P– RV). Finančná analýza v procese podávania žiadosti, preukázania návratnosti investície projektu žiadateľa, spracovania podnikateľského plánu a v procese preukázania financovania projektu.