Za obchodem na jih Afriky - Havlíček, Karel
Pozitíva a podnikateľské príležitosti v Juhoafrickej republike (JAR). Nerastné bohatstvo krajiny. Klíma a poloha. Negatíva Južnej Afriky. Ekonomicko-politická nevyváženosť. Kriminalita, AIDS a chudoba. Juhoafrická republika ako jeden z najkomplikovanejších svetových regiónov.