IT Governance - integrálna súčasť riadenia organizácie - Manda, Peter
Vymedzenie pojmu IT Governance. IT Governance model. Prispôsobenie IT cieľov stratégii organizácie. Realizácia IT prínosov. Manažment rizík. Manažment zdrojov. Meranie výkonnosti. IT Governance a Cobit.