Paragrafy versus kreativita - Štajer, Libor
Ak reklamná agentúra hodlá pri vytváraní reklamnej kampane využiť známosť iného autorského diela, môže tento úmyseľ pri nešetrnom spracovaní skončiť až súdnym sporom o vysokú finančnú čiastku a to ako z titulu neoprávneného zásahu do autorských práv, tak z titulu zakázanej nekalej súťaže. Čo je autorským dielom. Porušenie autorských práv. Nároky autora na náhradu škody a náhradu ušlého zisku.