Projekty "Six Sigma" - cesta k zlepšovaniu procesov v IT službách - Laco, Daniel
História a vymedzenie pojmu Six Sigma. Spôsoby interpretovania pojmu Six Sigma. Pohľady na Lean Six Sigma. ITIL a Lean Six Sigma. Ekonomické prínosy Six Sigma. Metodika vedenia projektov Six Sigma. Vzťah medzi metodikou Six Sigma a prvkami ITIL.