Outsourcing ERP pre malé a stredné podniky - Hudec, Ján
Spracovanie rastúceho množstva údajov a informácií. Potreba podnikateľského informačného systému Enterprise resource planning (ERP). Outsourcing ERP ako riešenie pre malé a stredné podniky (MSP). Účel používania štandardného ERP v podmienkach MSP. Využitie pridaných služieb poskytovateľa outsourcingu. Územná nezávislosť. Riadenie prevádzky, ekonomiky, podnikových zdrojov a obchodu.