Internet Business Services a jejich propojení s interními systémy - Malý, Libor
Používanie mnohých podnikových systémov a aplikácií firmou, ktoré zároveň nie sú súčasťou interných IT systémov. Napríklad logistické systémy v automobilovom priemysle zväzujú dodávateľa s automobilkou. Využitie internet business services. Online aplikácie pre správu náborového procesu. Bezpečnostná politika.