Tendence ve vývoji pozice ČR v konvergenčních procesech - Czesaný, Slavoj
Cieľom analýzy je sprehľadniť pokrok v konvergencii reálnej ekonomiky a identifikovať pozíciu ČR vyplývajúcu z medzinárodného porovnania v rokoch 1995-2005. Výkonnosť ekonomiky. Zamestnanosť a nezamestnanosť. Vzdelanostný potenciál. Inovačný potenciál. Životné prostredie.