Effectiveness of e-learning in teaching business English - Némethová, Ildikó, 1974-
Prechod k informačnej spoločnosti sa nevyhnutne musí odraziť aj vo vzdelávaní. Autorka chce predstaviť nielen nový on-line kurz "Odborný anglický jazyk", ale aj výhody e-learningu pri výučbe odbornej angličtiny. Takýto kurz ako progresívny a efektívny doplnok obohacuje proces výučby, dáva mu kvalitu a zároveň ho zefektívni.