Intermodal transportation - driving rorce for development of business logistics - Ho Thi Thu Hoa
Význam intermodálnej dopravy. Výhody intermodálnej dopravy pre globálny obchod. Intermodálna doprava - hnacia sila pre vývoj obchodnej logistiky. Logistika a obchodná technológia. Spokojnosť zákazníka.