Benchmarking of quality and costs of rail and road freight transportation in European Union with a special focus on the Slovak Republic - Némethyová, Lucia
Veľká úloha dopravy v ekonomike všetkých regiónov. Výsledky prvej fázy dizertačného výskumu v oblasti železničnej a cestnej nákladnej dopravy. Cieľ výskumu a hlavné hypotézy. Použité metódy. Čiastkové výsledky a závery.