Sporenie bez poistenia - Škriniar, Pavel, 1979-
Pravidelným šetrením k vyšším výnosom. Sporiace schémy správcovských spoločností. Príspevky do podielového fondu. Spôsob platenia poplatkov. Výber programu sporenia. Oznámenie zmeny výšky príspevku.