Poistný trh a poisťovne Slovenskej republiky v roku 2006
Slovenský poistný trh zaznamenal v priebehu roka 2006 mierny rast. Ovplyvnenie štatistických ukazovateľov dosiahnutých výsledkov prirodzeným vývojom a metodickými zmenami. Vývoj životného poistenia. Náklady na poistné plnenia v životnom poistení. Neživotné poistenie. Náklady na poistné plnenia a škodovosť. Štruktúra technických rezerv.