Sociálne zabezpečenie v Európskej únii Veľká Británia (1) - Pastorková, Lenka
Národný systém sociálneho poistenia. Financovanie poistenia prostredníctvom poistných príspevkov zamestnancov, zamestnávateľov a samostatne zárobkovo činnými osobami. Dôchodkové poistenie. Podmienky nároku na dôchodkové dávky. Organizácia administratívy.