Solventnosť II - Gondová, Andrea
Vývoj a zameranie projektu Solventnosť II. Kapitálové požiadavky poisťovní. Solventnosť II ako projekt novej jednotnej regulácie poisťovníctva orientovaný na riziká, ktorým je poisťovňa vystavená. Štruktúra Solventnosti II. Kapitálové požiadavky podľa Solventnosti II. Minimálne požadovaný kapitál.