Využitie internetu vo výučbe odborného nemeckého jazyka na vysokých školách ekonomického zamerania - Bodnár, Zoltán, 1969-
Zvýšenie významu výučby cudzích jazykov na vysokých školách, zvlášť odborných cudzích jazykov. Vyučovanie odborného nemeckého jazyka na Ekonomickej univerzite. Projekt KEGA 3/3078/05 "Web Based Training pre hospodársku angličtinu a nemčinu". Prečo Web based training (WBT). Ciele projektu. Cieľové skupiny. Úskalia pri realizácii projektu. Štruktúra tém projektu.