Energia z obnoviteľných zdrojov - Fízeľová, Elena
Energetická politika EÚ a jej ciele (trvalo udržateľný rozcoj, konkurencieschopnosť, bezpečnosť dodávok). Obnoviteľné zdroje energie. Situácia na Slovensku - vodná energia, biopalivá, biomasa a bioplyn, vietor, slnečná energia.