Viaczdrojové zabezpečenie dôchodku - Hölcz, Róbert
Kúpa podielu v realitnom fonde prostredníctvom správcovských spoločností. Osobitosti trhu nehnuteľností. Kurzové a úrokové diferenciály. Finančná nezávislosť. Bezpečnosť podnikania cez realitné fondy.