Daňové plánovanie znižuje riziká - Burák, Emil
Pozitívny a negatívny názor na daňové plánovanie. Príklady daňovej racionality. Rozlíšenie daňovej úspory. Názory slovenských autorít na daňovú optimalizáciu.