STN EN ISO/IEC 17021: 2007 a nové požiadavky na certifikačné orgány - Miklánek, Martin
Všeobecné požiadavky na akreditačné orgány akreditujúce orgány posudzovania zhody - STN EN ISO/IEC 17011: 2005. Zmeny vyplývajúce pre certifikačné orgány, ktoré certifikujú systémy manažérstva. Norma STN EN ISO/IEC 17021 a zmeny oproti STN EN 45012.