Les Français en vacances - Rizeková, Iveta, 1961-
Kde trávili Francúzi dovolenky v minulosti. Kam chodia dnes. Kde pôjdu v budúcnosti. Ako trávili Francúzi dovolenky v minulosti, čo robia dnes a čo budú robiť počas dovoleniek v budúcnosti.