Les présidentielles en France - Rizeková, Iveta, 1961-
Charakteristika a právomoci hlavy štátu podľa francúzskej ústavy. Prezidentské voľby vo Francúzsku v roku 2007. Kto môže voliť prezidenta. Kto môže kandidovať za prezidenta. Dĺžka prezidentského mandátu.