Nákupné správanie - Hinková-Dibarborová, Andrea
Slovensko sa z pohľadu rozhodovania medzi spotrebou a sporením nachádza na úrovni priemeru piatich krajín patriacich do strednej Európy. Saldo - sklon k spotrebe - sklon k úsporám. Tendencia zvyšovať výdavky a úspory. Nákupné plány - Slovensko. Trh s mobilmi. Nákupy cez internet.