COOP sofistikuje logistiku - Hinková-Dibarborová, Andrea
Päť strategických cieľov, ktoré prijala spol. COOp Jednota Slovensko na obdobie rokov 2007-2011 - logistika, informačné systémy, ovocie a zelenina, prevádzky a zavedenie eura. Regionálne špecifiká, čerpačkové predajne.