Budúcnosť je v študentoch - Košťál, Daniel
Internet zaznamenáva na Slovensku dynamický rast. Podobnú situáciu možno očakávať aj v najbližšom období. Záujem Slovákov o internet však stále nie je ideálny. Dôležitosť reklamy. Profil používateľa internetu.