Jak měřit efektivitu firemního vzdělávání? - Náhlovský, Pavel
Praktický návod na to, čo by mal manažment podniku robiť, aby bolo firemné vzdelávanie skutočne efektívne. Poznanie potrieb a správne definovanie cieľov vzdelávania. Možnosti merania efektívnosti firemného vzdelávania. Analýza vzdelávacích potrieb. Problematika úrovne lektorov.