Přepočty finančních výkazů z cizí měny na měnu vykazování podle IAS/IFRS a vliv cizí měny na konsolidaci - Loja, Radka
Prepočet finančných výkazov z cudzej meny na požadovanú menu vykazovania a stanovovanie kurzových rozdielov vznikajúcich z týchto prepočtov podľa IAS/IFRS. Príklady.