Cestovné náhrady - Zachar Ninčák, Lucia
Dôležité zmeny zákona o cestovných náhradách. Poskytovanie náhrad. Náhrady pri zahraničných pracovných cestách. Náhrady pri výkone práce v zahraničí. Spoločné ustanovenia. Prechodné a záverečné ustanovenia. Cestovné náhrady v príkladoch - prípady z praxe.