Rozhodnutia firiem ovplyvňujúce operácie v nákladnej doprave - Hansenová, Heda
Benchmarking kvality a nákladov prepravných služieb, konkrétne v oblasti železničnej a cestnej nákladnej dopravy.. Determinanty rozhodovania firiem o prepravných službách. Vzájomné vzťahy medzi strategickými rozhodnutiami firiem a parametrami nákladnej dopravy. Vplyv zákazníka na presadzovanie intermodálnych riešení v doprave.