Supply chain and freight transport between the ASEAN + 3 and the EU case of two selected industries - Hansenová, Heda
Nákladná preprava sa vyvinula z potrieb a požiadaviek tovarového obchodu. Importované nákladné dodávky EÚ z ASEAN + 3 v posledných rokoch stúpajú. Vytvorenie medzikontinentálneho logistického reťazca medzi rozvojovými krajinami ASEAN a Európou.