Kontrola ochrany spotrebiteľa podľa novej právnej úpravy - Tichý, Miroslav
Zákon č. 250/2007 Z.z. o ochrane spotrebiteľa a zmena zákona č. 372/1990 Zb. o priestupkoch v znení neskorších predpisov, ktorý nadobudol účinnosť 1. júla 2007. Vykonávanie kontroly. Orgány dozoru. Postihy. Predbežné opatrenie. Priestupky. Sankcie - peňažné pokuty.