Hospodářská kriminalita ve vlastních řadách - Lange, J. U.
Okruh páchateľov a druhy deliktov v hospodárskej kriminalite. Príčiny hospodárskej kriminality. Prevencia. Odhalenie činov hospodárskej kriminality - detekcia. Použité opatrenia - postih.