Migrácia - požehnanie či kliatba ? - Pressburg, Adrian Peter
Vývoj migrácie. Migrácia a globálna ekonomika. S globalizáciou sa stupňuje potreba štrukturálne cielenej migrácie. Dopyt po kvalifikovanej pracovnej sile. EÚ sa musí lepšie pripraviť na zvládanie prílevu utečencov z afrických stredomorských brehov.