Zákon o účtovníctve po ostatnej novele - Majorová, Miriam
Zákon o účtovníctve č. 431/2002 Z.z. bol novelizovaný zákonom č. 198/2007 Z.z. Najdôležitejšie zmeny pre verejný sektor v rámci Projektu zavedenia jednotného štátneho účtovníctva a výkazníctva.