Osobitné pracovné podmienky žien a mladistvých - Indrišek, Štefan
Úloha žien v živote spoločnosti. Právna úprava pracovných podmienok žien. Pracovné podmienky tehotných žien a matiek. Právna úprava pracovných podmienok mladistvých. Vstup mladistvého do pracovného pomeru. Pracovné podmienky mladistvých zamestnancov. Zákaz vykonávania niektorých prác mladistvými. Osobitná úprava pracovného času mladistvého zamestnanca. Skončenie pracovného pomeru mladistvého.