Zahraničné investície Ruska - Kašťáková, Elena, 1974-
Od roku 2000 má objem zahraničných investícií smerujúcich do ruskej ekonomiky stúpajúcu tendenciu. Podobne aj prílev PZI do Ruska nadobúda rastúci charakter.Teritoriálna štruktúra zahraničných investícií smerujúcich do Ruska podľa krajín investora v roku 2005. Najväčší podiel PZI smeroval do ťažobného priemyslu, spracovateľského priemyslu, obchodu a spoločného stravovania, finančného sektoru. Investície slovenských firiem v Rusku. PZI SR v Rusku.