Odpadové hospodárstvo - strategické priority do roku 2010 - Bartl, Jaroslav
Strategický dokument Program odpadového hospodárstva Slovenskej republiky na roky 2006 - 2010 (POH SR). Základné údaje. Aktuálny stav odpadového hospodárstva na Slovensku spracovaný v POH SR. Právomoci a povinnosti vo veciach štátnej správy má aj obec. Orgány štátneho dozoru v odpadovom hospodárstve. Záväzná časť POH SR. Smerná časť POH SR. Financovanie a rozpočet odpadového hospodárstva.