Výpočet ekonomickej pridanej hodnoty metodikou MPO ČR - Gallová, Jana
Ekonomická pridaná hodnota (economic value added - EVA) ako moderný ukazovateľ finančnej výkonnosti podniku. Aplikácia ukazovateľa EVA v konkrétnom slovenskom podniku Strojtek, a.s. Výpočet EVA podľa metodiky MPO ČR.