Zefektívňovanie fungovania Európskej únie - politika jednotného trhu - Kittová, Zuzana, 1975-
Vývoj EÚ je v posledných rokoch poznamenaný volaním po efektívnosti. Iniciatívy, ktoré vyvolala snaha o zvýšenie efektívnosti. Záväzok EK odstrániť zostávajúce prekážky jednotného trhu. Názory pôvodných aj nových členských štátov na fungovanie jednotného trhu. Aktivity, na ktoré sa má sústrediť politika jednotného trhu EÚ. Správa EK Vízia pre jednotný trh 21. storočia (február 2007).