Procesný prístup optimalizácie nákladov na stavebné procesy - Mesároš, František
Podstata procesného prístupu pri kalkulovaní a optimalizácii nákladov na stavebné procesy. Dôvody a potreba zavedenia procesných kalkulácií v stavebníctve. Výhody a nevýhody procesných kalkulácií. Optimalizácia zdrojov. Optimalizácia procesov. Variantnosť uskutočnenia stavebných procesov.