Zhodnotenie pripravenosti rozširovania EÚ o Turecko - Kittová, Zuzana, 1975-
História snáh Turecka o členstvo v EÚ. Zhodnotenie súčasného stavu pripravenosti na toto rozšírovanie, výsledky analýzy. Otázka členstva je dlhodobého charakteru.