Poistná zmluva v slovenskom právnom poriadku - Palacková, Dana
Charakteristika poistnej zmluvy v slovenskom právnom poriadku. Poistná zmluva ako základný právny dokument, ktorý je podkladom pre vznik poistných vzťahov. Súčasný stav právnej úpravy poistnej zmluvy na Slovensku a súvisiace legislatívne trendy.