[O manažmente a manažovaní] - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Recenzia na monografiu "O manažmente a manažovaní". Kniha je rozdelená do dvanástich nosných kapitol. Autori sa v nej venujú vymedzeniu pojmu a významu manažmentu, v chronologickom poradí popisujú životopis a prínos hlavných predstaviteľov v oblasti manažmentu a uvádzané sú aj špecifiká japonského manažmentu. Monografia obsahuje aj náplň jednotlivých funkcií manažmentu.