Antimonopolní politika Evropské unie - Paneš, Patrik
Antimonopolná politika ako jedna zo základných politík Európskej únie. Európske antimonopolné zákonodarstvo. Reštriktívne dohody. Dominantné postavenie. Zlučovanie podnikov. Európska antimonopolná referma.