Hodnocení aplikace strategie udržatelného rozvoje na podnikové úrovni - Kožená, Marcela
Vymedzenie pojmu udržateľný rozvoj v ekonomickej teórii. Aplikácia a koncept udržateľného rozvoja. Aplikácia stratégie udržateľného rozvoja na podnikovej úrovni. Nástroje udržateľného rozvoja. Metodika pre zisťovanie aplikácie udržateľného rozvoja v podniku. Návrh metodológie, ktorou by sa dala hodnotiť miera aplikácie stratégie udržateľného rozvoja na podnikovej úrovni.