Marketing v nových podmienkach Európy - Lesáková, Dagmar, 1949-
Udržateľná konkurenčná výhoda ako výsledok úspešnej implementácie marketingovej stratégie. Kľúčové indikátory marketingovej úspešnosti. Adaptácia mier úspešnosti podľa typu marketingovej stratégie. Použitie širšieho súboru ukazovateľov a mier výkonu. Súbor pužitých mier výkonu by mal byť prispôsobený - šitý na mieru konkrétneho podniku. Vytvorenie pyramídy vzájomne prepojených indikátorov výkonu.