Zlepšovanie procesov prostredníctvom štatistického riadenia kvality - Gejdoš, Pavol
Štatistické riadenie kvality. Štatistická regulácia procesu. Fázy štatistickej regulácie procesu. Aplikácia štatistickej regulácie procesu v praxi.