Analýza firemných rozhodnutí ovplyvňujúcich požiadavky na prepravné a logistické operácie - Lazový, Pavol
Analýza dlhodobých a krátkodobých rozhodnutí firiem, ktoré ovplyvňujú celkové požiadavky na prepravné a logistické služby. Strategicko-alokačné rozhodnutia a meniaci sa vplyv logisticko-prepravných faktorov na konečnú alokáciu výrobných facilít. Determinanty výberu konkrétnej dopravnej modality a možnosti implementácie intermodálnych riešení.