Využitie štrukturálnych fondov na realizáciu priemyselných parkov - Pásztorová, Jana, 1960-
Regionálna podpora inovácií ako integrálna súčasť tvorby politiky európskych regiónov. Pojem priemyselný park. Inovácie v malých a stredných podnikoch v procese globalizácie. Pozícia Slovenska v inováciách. Sektorový Operačný program Priemysel a služby pre realizáciu priemyselných parkov zo štrukturálnych fondov.