Smerovanie stratégie vedy, výskumu a inovácií Ruskej federácie na začiatku 21. storočia - Rosenberg, Miloslav
Dlhodobá stratégia sociálno – ekonomického a investično – technologického rozvoja Ruskej federácie na začiatku 21. storočia - dve varianty realizácie. Program inovačného rozvoja RF do roku 2050.